Eric Clapton Martin reparatie

Eric Clapton Martin reparatie. Problemen met het fretwerk verholpen.  Frets bijgewerkt, gevlakt en gerond en goed afgesteld. Schitterende gitaar.

Thinline bodies

Thinline bodies kunnen op elke specificatie gemaakt worden. In dit geval een Thinline met een mahonie body en een flamed maple topdeck. Tremolo, twee humbuckers, backrouted. Alles is mogelijk.

Catalyst semiacoustic prototype

De kennis, ervaring en het probleem oplossend vermogen van Vox Humana wordt ook door andere bouwers en producenten gewaardeerd. Onze ervaring kunnen we vaak inzetten bij de ontwikkeling van nieuwe produkten. Hier werd gewerkt aan een Catalyst semi acoustic prototype.

Ontwikkeling Catalyst Jakkerman

De kennis, ervaring en het probleem oplossend vermogen van Vox Humana wordt ook door andere bouwers en producenten gewaardeerd. Onze ervaring kunnen we vaak inzetten bij de ontwikkeling van nieuwe produkten. In dit geval werkten we samen met het oerhollandse innovatieve gitaarmerk Catalyst bij de ontwikkeling van de Jakkerman.

Halffabrikaat Jackson

Halffabrikaat Jackson type body.

Standaard / custom bodies

Wij kunnen elke body voor u maken, gitaar of bas, standaard of custom. Eigen ideeen? Kom gerust een keer langs. Naast de standaard modellen als Strat, Tele, P/J-bas etc.. vindt u bij Vox Humana de unieke mogelijkheid bodies aan te passen of naar eigen model te laten maken.Vanzelfsprekend kunnen ook halffabrikaten worden verwerkt. Hieronder staan een paar opties voor u beschreven. Heeft u eigen ideeën? Neem contact met ons op of kom eens een keer langs om over uw ideeën te praten.

Banjo furch met piezo

Een akoestische gitaar werd omgebouwd naar een akoestische Banjo. Hiermee werd de mogelijkheid geschapen om direct via het piezo element te versterken.

Sas gitaar

Strat type gitaar met een fretless toets aangepast voor Turkse Sas speler.

Banjocaster

De voordelen van een elektrische gitaar maar het speelgemak identiek aan dat van een banjo. Dan hoef je je als Banjospeler niet om te scholen tot gitarist. We passen gewoon een standaard Strat aan. De hals werd aan twee kanten smaller gemaakt en opnieuw gelakt. De kopvorm werd aangepast. Een nieuwe topkam en banjo snaren maakten het af. Een typische VoxHumana klus. Heeft u ook een idee of wens, kom rustig een keer langs in onze werkplaats.

Bouwer van het Jaar

De negende Nationale Gitaar en Versterkerbouwers beurs Duiven 2005.Vox Humana was met een grote stand aanwezig, vol met gitaaronderdelen, elektrische en akoestische gitaren, en dit jaar voor het eerst met de CarbonAcousticsgitaren. De negende Nationale Gitaar en Versterkerbouwers beurs Duiven 2005 liet weer veel fraai handwerk zien. Een gezellige sfeer, en voor de liefhebbers was er genoeg te zien en te beluisteren. Vox Humana was met een grote stand aanwezig, vol met gitaaronderdelen, elektrische en akoestische gitaren, en dit jaar voor het eerst met de hybride CarbonAcoustics gitaren. Dat Vox Humana de toepassing van hoogwaardige materialen niet schuwt blijkt al jaren uit de toepassing van de CarbonTech halspennnen in onze custom halzen. Deze hightech halspennen wordt inmiddels door een groot aantal gitaristen en basgitaristen in de praktijk gebruikt , veelal mensen die de additionele waarde van een goede customneck weten te waarderen. Met name de sutain-toename, het open geluid en de stabiliteit heeft tot het succes bijgedragen. Deze eigenschappen vindt men ook weer terug in de CarbonAcoustics. Gekenmerkt door sustain, warmte, open sound en volume.

Variax 700 met extra pickups

In deze Line 6 Variax 700 gitaar werden naast het moddeling syteem 3 gewone (HSS) pickups ingebouwd. Het resultaat, een zeer veelzijdig instrument.
De drie elementen werden strak uitgefreesd (zonder pickupring).  De elementen werden via de bestaande 5way switch geschakeld naar een gescheiden Jack uitgang. Twee gitaren in een! Om de bespeelbaarheid  en de klank te verbeteren werd een nieuwe customhals gemaakt met een compoundradius.

Information

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl
Kamer van Koophandel: 73868876
BTW nr: NL118482646B01

Openingstijden

Dinsdag van 13:00-17:00.

Woensdag  van 13:00-17:00.

Donderdag  van 13:00-17:00.

Vrijdag van 13:00-17:00. Vrijdag geen koopavond.

Zaterdag van 10:00-17:00.

Zondag en maandag gesloten.

 

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl

Over ons

Privacy Policy

    Contact Us    
(Opent in  onze webshop)