Carbontech Special Guitars

Vox Humana CarbonTech Specials

De basis van een goede electrische gitaar was, is en blijft goed hout.  Hout geeft kleur, warmte, dynamiek en karakter aan een instrument.  Het bepaalt voor een groot deel het gevoel dat je  hebt met je favoriete gitaar.
Waarom dan toch “CarbonTech” ? Wij combineren de unieke eigenschappen van hout met onze “CarbonTech halspen” .

Lees meer...

Vox Humana Carbontech LP thinline

Deze beautie is een van de gitaren uit een serie van 6 Les Paul look-a-likes. En prachtig om te zien!
Check hier voor de laatste prijs en beschikbaarheid.

Lees meer...

VoxHumana CarbonTech TE-Thinline Rosewood Specials

Deze beauties zijn volledig uit rosewood (palisander) gemaakt, rosewood hals en toets. Rosewood thinline body. Afgewerkt met een witte binding. Een satin of een hoogglans afwerking. Heeft zeer opvallende toonkarakteristieken. Super helder en warm, maar ook zeer veel sustain. Echt een unieke sound. En prachtig om te zien! 
Check hier de laatste prijs.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-Thinline PSS

Een klassieke ST 2-tone sunburst in een Thinline uitvoering. Birdseye maple neck, rosewood toets met compound radius, super vintage tremolo, locking tuners, regelbare serie schakeling. Een Thinline die extra veelzijdig inzetbaar is.
Check hier de laatste prijs.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech TE-Thinline HH

Thinline body met mooie carved flame maple top die niet alleen licht en comfortabel is maar ook een akoestisch karakter heeft dat versterkt pas echt tot leven komt. En twee Seth Lover humbucker pickups voor die warme maar ook heldere sound.
Check hier de laatste prijs.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-50s Special

Een klassieke 2-tone sunburst, maple neck met compound radius, super vintage tremolo, locking tuners, regelbare serie schakeling. Een 50s Classic klaar voor het nieuwe millennium.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-50s Special RW

De ST-50s Special met rosewood toets voor wie een wat warmere sound zoekt en de “feel” van een ongelakte rosewood toets prefereert.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-60s Special

Swamp ash body • Vox Humana CarbonTech neck flame maple • Sperzel locking tuners • Hipshot tremolo • Kinman noiseless pickups • Custom humbucking switch • 3-Tone sunburst finish

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-Mahogany Special

Een prachtige mahonie body gecombineerd met een maple neck: Warmte gecombineerd met helderheid. En nog een paar felle Lipstick pickups om het af te maken.

Lees meer...

Vox Humana CarbonTech ST-Quilted Maple Special

Superstrat met een quilted maple top en een hals met ebben toets. Eindeloze klankmogelijkheden door de EMG Dave Gilmour pickups en active tone controls.

Lees meer...

voxhumana.nl gebruikt functionele en analytische cookies om de website goed te laten functioneren.
Wanneer u op akkoord klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie Ok